ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ZINO | Γυναικεία ρούχα | Γυναίκα | Επώνυμες σειρές | Μάρκες | brands

Σύνολο:
Προϊόντα:
Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

INFO
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.zino.gr (εφεξής “ZINO”)  και η λειτουργία του διέπεται από τους παρακάτω όρους χρήσης και εκπροσωπείται από την εταιρεία με την επωνυμία «ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΖΗΝΩΝ», που εδρεύει στην Κατερίνη Πιερίας στην οδό Τσιμισκή 7.  Πιο συγκεκριμένα οι παρόντες όροι χρήσης και προϋποθέσεις εφαρμόζονται στα πωλούμενα αγαθά μέσω του διαδικτυακού τόπου www.zino.gr από την εταιρεία με την επωνυμία «ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΖΗΝΩΝ» με ΑΦΜ «108528652». Το φυσικό κατάστημα με το διακριτικό τίτλο “ZINO” που αντιστοιχεί στα προϊόντα του συγκεκριμένου διαδικτυακού τόπου βρίσκεται στη διεύθυνση Τσιμισκή 3 στην Κατερίνη Πιερίας και αποτελεί υποκατάστημα της εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΖΗΝΩΝ», που εδρεύει στην Κατερίνη Πιερίας στην οδό Τσιμισκή 7.

Η επιχείρηση με το διακριτικό τίτλο “ZINO” σε μια προσπάθεια της να πετύχει ένα   άρτιο αποτέλεσμα και να προστατεύσει σε κάθε περίπτωση τους επισκέπτες του   ηλεκτρονικού της καταστήματος περιγράφει παρακάτω τους όρους χρήσης του συγκεκριμένου. Οι επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος www.zino.gr με τη διαδικτυακή τους παρουσία σ' αυτό συμφωνούν και αποδέχονται τα παρακάτω:
  
1. Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας www.zino.gr ανήκουν στην επιχείρηση με το διακριτικό τίτλο “ZINO” και   αποτελούν πνευματικά δικαιώματα όπως αυτά ορίζονται και προστατεύονται από την ελληνική και διεθνή νομοθεσία. Οι χρηστές αναγνωρίζουν τα ιδιοκτησιακά και πνευματικά δικαιώματα της επιχείρηση με το διακριτικό τίτλο “ZINO και δεσμεύονται να τα διαφυλάξουν.
  
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση, διανομή και αναμετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου την ιστοσελίδας χωρίς προηγούμενη εγγραφή έγκριση της επιχείρηση με το διακριτικό τίτλο “ZINO .
  
2. Το ηλεκτρονικό κατάστημα που αντιστοιχεί στην ηλεκτρονική   διεύθυνση www.zino.gr   είναι μια ιστοσελίδα για πωλήσεις προϊόντων ένδυσης.
  
3. Η ορθότητα περιγραφής των προϊόντων είναι ευθύνη της επιχείρηση με το διακριτικό τίτλο “ZINO” η όποια καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να είναι ακριβής χωρίς όμως να   αποκλείεται το ενδεχόμενο για ύπαρξη κάποιων τυπογραφικών και όχι μόνο λαθών.   Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο υποπέσει στην αντίληψη των χρηστών, αυτοί έχουν   τη δυνατότητα να το αναφέρουν άμεσα επιλέγοντας το σύνδεσμο με τίτλο “αναφορά   προβλήματος”.
  
4. Η επιχείρηση με το διακριτικό τίτλο “ZINO δεν ευθύνεται για ζημιές του χρήστη ή τρίτων που τυχόν προκληθούν από δυσλειτουργίες του συστήματος. Ενδεικτικά αναφέρονται βλάβες στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό και γενικά βλάβες και κίνδυνοι που προέρχονται από το δίκτυο των παροχέων internet, κοκ.  Επίσης η επιχείρηση με το διακριτικό τίτλο “ZINO δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης   για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη προκύψει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών   υποστήριξης.
  
5. Ο κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος www.zino.gr είναι υποχρεωμένος να χρησιμοποιεί τα πραγματικά του στοιχεία (επώνυμο, όνομα, διεύθυνση, e-mail, κλπ) στις διάφορες φόρμες   επικοινωνίας όταν επιχειρεί κάποιο αίτημα είτε αυτό αφορά πληροφορία είτε την   παραγγελία κάποιου προϊόντος. Επίσης θα πρέπει να χρησιμοποιεί το διαδικτυακό τόπο σύμφωνα με τους νόμους και δεν θα προβαίνει σε ενέργειες ή παραλείψεις που μπορεί να   προκαλέσουν βλάβες σε αυτόν ή σε οποιοδήποτε άλλο χρήστη ή δίκτυα   που είναι συνδεδεμένα με τo www.zino.gr.
  
6. Η επιχείρηση με το διακριτικό τίτλο “ZINO” ενημερώνει ότι δικαιούται, κρίνοντας και αξιολογώντας όλα τα στοιχεία για την παραγγελία των πελατών της, να απορρίψει κάποια   παραγγελία λόγο μη συμπλήρωσης σωστών και επαρκών στοιχείων του πελάτη ή αν πειστεί ότι τα στοιχειά είναι ψεύτικα.
  
7. Η επιχείρηση με το διακριτικό τίτλο “ZINO” διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους, τις τιμές και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών του ηλεκτρονικού καταστήματος οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνοντας όμως την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε μεταβολή προκύπτει μέσα από τις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος το οποίο αντιστοιχεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.zino.gr.

  
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
H επιχείρηση   με το διακριτικό τίτλο “ZINO, στα πλαίσια μιας προσπάθειας εύρυθμης και επιτυχημένης συνεργασίας με τους πελάτες της δεσμεύεται ρητά και κατηγορηματικά ότι η οποιαδήποτε επικοινωνία ενός χρήστη με την ιστοσελίδα της επιχείρησης με το διακριτικό τίτλο “ZINO, η οποία περιέχει αποστολή προσωπικών δεδομένων (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο,   διεύθυνση, κλπ) προστατεύεται αυστηρώς και δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση προώθησης της σε τρίτους για λόγους που δεν αφορούν την διαδικασία για την οποία πραγματοποιήθηκε και η αναφερόμενη επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ
H επιχείρηση με το διακριτικό τίτλο “ZINO”, στα πλαίσια μιας προσπάθειας ορθής   λειτουργίας της ιστοσελίδας της, επιθυμεί μέσα από μια αμφίδρομη επικοινωνία   με τους επισκέπτες του website της να παρουσιάζει την καλύτερη δυνατή οπτική   προσέγγιση και φυσικά την άριστη ευχρηστία της συγκεκριμένης.
  
Για το λόγο αυτό σε περίπτωση που ως χρήστης αντιμετωπίζετε ή   έχετε εντοπίσει κάποιο λειτουργικό η οποιασδήποτε άλλης μορφής πρόβλημα,   παρακαλούμε θερμά για την αναφορά του από μέρους σας συμπληρώνοντας την   παρακάτω φόρμα.
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού